Kalevan Sähkö on pitkän historian takaamalla ammattitaidolla varustettu monipuolinen sähkön asiantuntija. Tunnemme laadukkaan rakentamisen vaatimukset ja olemme toteuttamassa asiakkaidemme urakoita aina suunnittelusta toteutukseen. Vuosien varrella olemme laajentaneet osaamistamme, jotta voimme palvella asiakkaitamme yhä paremmin.

Uudisrakentamisesta huoltotöihin

Vastaamme sähköurakointitarpeisiinne kaikissa rakennuksen elinkaaren vaiheissa, oli kyse uudisrakentamisesta, huoltotoiminnasta tai korjausrakentamisesta. Käytämme vain laadukkaimpia sähkötarvikkeita ja noudatamme nykyaikaisia laatustandardeja, joista vaativimpien joukossa ovat omat laatukäsityksemme. Pitkän historian tuomat suhteet toimittajiin tuovat alan johtavat merkit varastoomme ja työmaillesi. Sähköurakointiasiakkaitamme ovat niin rakennusyhtiöt, liike-, hoiva- ja asuinkiinteistöjen rakennuttajat sekä huoltoyhtiöt ja isännöintitoimistot.

Asiakaslähtöistä sähköurakointia

Toimimme ajallaan, kuuntelemme asiakasta ja ymmärrämme sähköasennuksiin ja -urakointiin kohdistuvat laatu-, turvallisuus-, ja käytännöllisyysvaatimukset. Ole yhteydessä, keskustellaan tarkemmin kohteestasi ja urakointitarpeestasi.

Annamme mielellämme lisätietoja ja referenssejä tyytyväisistä asiakkaistamme sekä monipuolisista kohteistamme.

Kysyttävää palveluistamme? Tahdotteko tarjouksen?

ÄLÄ EPÄRÖI OTTAA YHTEYTTÄ. KLIKKAA LOMAKKEESEEN!