Sähkötyöt

Kalevan Sähkö tarjoaa laadukkaita sähköurakointipalveluita kaiken tyyppisille työmaille,

kohteiden käyttötarkoituksesta riippumatta. Hoidamme vuosien kokemuksella ja varmalla otteella julkisten ja liiketilojen sähköurakoinnit ja –asennukset, asuintilojen ja talojen

sähköasennukset.

 • Hälytinjärjestelmät
  Osana ratkaisujamme toimimme myös modernien hälytinjärjestelmien suunnittelijana ja asentajana. Ajantasainen ja laadukas hälytinjärjestelmä on turvallisuudesta huolehtimisen kulmakivi. Kysy lisää ratkaisuistamme ja kohteistamme!
 • Tietoliikennejärjestelmät
  Digitalisoituvat kiinteistöt aiheuttavat päänvaivaa monelle urakoitsijalle ja asentajalle. Ei meille. Olemme jatkuvasti osaamistamme päivittävä yritys ja palveluihimme kuuluu myös monipuolisten tietoliikennejärjestelmien asennustyöt niin yksityis- kuin yrityskiinteistöihin. Tutustu kohteisiimme ja kysy lisää!
 • KVR-urakat
  Tänä päivänä asiakkaamme ovat oppineet luottamaan laatutyöskentelyymme ja toteutamme useimmat urakat KVR-ratkaisuina, jolloin otamme vastuullemme koko urakan suunnittelusta järjestelyyn ja itse toteutukseen.

 

Sähkösuunnittelu

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Vanha sanonta osoittaa arvonsa erityisesti rakennushankkeissa, jonka vuoksi osaamisemme kattaa laadukkaat sähkösuunnittelupalvelut. Suunnittelutyöstä vastaavat henkilömme ovat myös mukana käytännön urakoissa, asennustöissä ja projekteissa. Tämä takaa sen, että suunnitteluvaiheessa huomioidaan mahdollisimman järkevät ratkaisut niin tilojen kuin asennustyönkin kannalta.

 • Valaistussuunnittelu
  Ammattitaitoiset tekijämme suunnittelevat soveltuvat valaistusratkaisut niin julkisen sektorin kuin yksityisten rakennushankkeiden tilaajille. Pitkä kokemuksemme ja vankka asiantuntemuksemme erilaisista tilaratkaisuista antaa avaimet parhaille valaistusratkaisuille oli tilanne minkälainen hyvänsä.
 • AV-Suunnittelu
  Hoidamme ammattitaidolla ja kokemuksella modernit AV-suunnitteluratkaisut erilaisiin käyttötarpeisiin ja tiloihin. Kysy lisää referenssikohteistamme!

 

Kiinteistöautomaatio

Ihmisten ja kiinteistöjen arkea helpottavia ratkaisuja

 • KNX
  Olemme erikoistuneet KNX-ratkaisuihin, joilla parannamme kiinteistön energiatehokkuutta, tilan käyttömukavuutta ja monipuolisuutta. KNX on kiinteistöautomaation standardi, jota voidaan hyödyntää niin valaistuksen, ilmanvaihdon kuin lämmityksen ohjaukseen tai muuhun asumisen automaatioon. Tavoitteena on aina helpottaa asumista, yhdistäen kodin eri järjestelmien yhteispeliä ja helppokäyttöisyyttä.
 • Control4
  Control4 tarjoaa kokonaisvaltaisia automaatioratkaisuja koteihin ja yrityksiin. Control4 tuotteilla mahdollistetaan jokapäiväisessä elämässä käytettyjen laitteiden, kuten valojen, lämmityksen, ilmanvaihdon, sähköverhojen, valvontajärjestelmien ja AV-laitteiden keskitetyn ohjauksen yhdellä selkeällä käyttöliittymällä. Control4 ohjausjärjestelmä on älykäs ja energiatehokas tapa parantaa tilojen mukavuutta ja turvallisuutta.

Kysyttävää palveluistamme? Tahdotteko tarjouksen?

ÄLÄ EPÄRÖI OTTAA YHTEYTTÄ. KLIKKAA LOMAKKEESEEN!